28 Aralık 2010 Salı

Ordan Burdan

  Artık rahat rahat yazabileceğim. Çünkü benimde bilgisayarım varrr. Honey beeem aldı bana.Ay ayrılmıyorki bilgisayardan ben sadece bir dk alabilirmiyim diyordum. Ama dün akşam şöyle ikimize de bir an da baktım ikimizin kucağında da pc var tv açık ama bakan yok herkes kendi aleminde. Bir arkadaşım vardı derdiki hep'' ben evlenince evime bilgisayar, tv almayacağım '' yemin ederim çok doğru. Pc ve tv kilitliyor bizi akşamları, halbuki yapılacak başka  çokkk şeyler var.


Cuma günü yanı tatil günü Sevdecikler geldi bize akşam yemeğine , çok güzel bir akşamdı bol bol konuştuk. Sevdeciğim gelirken müthiş güzel bir kek yapıp getirmişti ancak ben onlara ikram etmeyi unutunca hepsini ben yemek zorunda kaldım :)))))) Ellerine sağlık şekerim .

Aşura günü geldi geçti, burada ader yok öyle Türkiyedeki gibi konu komşuya aşura yapıp dağıtmak. Buradakiler o günü özel yapıyorlar kendilerine yemek, kuskus, çorba frik ohhh afiyetle yiyorlar. Neyse bende geldim aşka dedim yapayım aşura. Ama inanınki ben çok beğendim. Hayatında ilk defa yapıyor olsamda tam benim istediğim gibi olmuştu. Buradaki arkadaşlarımıza verdik ama komşulara veremedik yanlış anlayacaklarını düşünerek.
Konudan konuya atlıyorum ancak uzun zamandır yazmayınca böyle oluyor. Bizim buranın yağmurları bir başlarsa bir hafta belki daha fazla sürer. Amazondayız sanki , öyle çok yağarki yuh dedirtir insana. Ama bu seferki farklıydı. Gökten ince ince çamur yağdı.Arabadan inip evin kapısına gidene kadar siyah kot pantolonum bu hale geldi.

3 yorum:

  1. Bana asuree deme :) Benimki berbat oldu ;)) Hepsini doktum. Bizde ayni durumdayiz Vahaplar ikimiz cekiyorum laptoplari dize, konusmuyoruz bile. Ama son zamanlarda azalttik baya.

    YanıtlaSil
  2. ahhh ahhhh bende yedim löp löp aşureleri şimdi kilo aldım nekadar pişmanım bi bilsen :(((
    Bizde durum azalmaz çoğalır bu saatten sonra çünkü ümitin pc vardı benim yoktu. Şimdi benimde var artık kendi dünyasına çekilir bir süre. Nefret ediyorum aslında evde pc ve tv ye bağımlı olmaktan.

    YanıtlaSil
  3. Insan iki kisi olunca biraz slklliyor. Bende cok nete girerdim Vahap evdeyken ama simdi ikimizde cihanla oynuyoruz :) Zaman nasil geciyor anlamiyoruz.

    YanıtlaSil