30 Aralık 2010 Perşembe

Yilbaşı yemeğimiz

 Yılbaşında herhangi bir aktiviteye katılmayacağımızdan bizde arkidişlerimizle güzel bir yemek yiyelim dedik. Karpuzcu ailesi ve Kurt ailesiyle birlikte çok çok güzel bir akşam  geçirdik.Aslında Bülent ve Yaseminde gelicekti ancak ömerciğim hasta olmuş biraz o sebepten katılamadılar aramıza. Buraya geldiğimden beri hiç bukadar güldüğümü hatılamıyorum ama şarabından biraz etkisi oldu sanıırım :) Bu yemek aslında hem yeni yıl hemde Kurt ailesinin bebiş kutlama hemide evlilik yıldönümlerini kutlama gecesiydi. Bizimkide geliyor 5 Ocak bakalım bir şey olucakmı ? Ben hiç konuyu açmamayı düşünüyorum ve sanki normal diğer günlerden farkı olmayan bir günmüş gibi davranmayı düşünüyorum. Bakalım ne olucak :)


 Bu gittiğimiz restaurant'ın adını yine öğrenemedim ancak Makam-ı Şehid oradaki yer. Daha öncede bahsetmiştim burada akşam yemeği yemek isteyenler sabırlı olucak. Öyle hemen gelsin yok. Giriş ve salatayla karnım doydu '' zaten kilo almışım delirmişim ''' ana yemeği bekleyene kadar saat 10 geliyordu. Ve ana yemek geldi ama ne büyük allahım o et benim iki aylık toplam yiyeceğim etten daha fazla.Biraz yedim sonra , dedim kendime nasıl olsa kampa gireceksin çıkar hıncını :) Kimse yemedi benim yediğim kadar :) Hele o tatlı allahım burada yediğim en güzel 3. tatlıdır.

Çok güzel bir geceydi, bizimle olan arkadaşlarımıza teşekküler .






3 yorum:

  1. Yuummmmyyyy!! Cok lezzetli gorunuyor canim cekti beaa.. Ya Duygu orada kuskus var mi? Tarifini biliyon mu? Ben denemek istiyorum canim cekti.

    YanıtlaSil
  2. ooo kuskus cenneti burası her yemekte var.Bende hiç yapmadım.Ama yılbasından sonra ögrenir sana yazarım.

    YanıtlaSil
  3. şanslı sayılırsınız, allah kimsenin yolunu constantin'e düşürmesin :)

    YanıtlaSil