18 Haziran 2011 Cumartesi

Charlotte ve bebişler

Sevgili yan komşumuz :) tubaların Türkiye tatiline çıkmaları nedeniyle sevgiili charlottu bize emanet etmişlerdi ki charlotte yine hamileydi. İşte elimden geldiğince ilgilensemde hayvan sıkılıyordu evde bende bir akşam azıcık hava aldırayım diye dışarı çıkarmamla kendisinin firarı bir anda oldu. Kaçtı. Tam 3 gece gelmedi, ben dedim bu bir yerde doğurdu, uykularım kaçtı, şantiyece seferber olduk ki bulalım diye, aramadığım delik kalmamıştı ki bir gece saat 4 sularında birden kedi miyavlamasıyla uyandım ahaa charlotte geldi dedim ama yanılmıştım. Nam-ı değer damat bizim yatak odasının penceresinin pervazına konmuş bizi seyrediyor. Ogünün sabahında da charlotte kapıdaydı. Ben acıktım, cok sıcak , beni evime alın diye kendine has uslübuyla miyavlıyordu. Ben hayatımda daha önce bir kedi hayvanıyla bu kadar yakın ilişkiler içinde olmamıştım ama bir kedinin nasıl miyavladığını bilirim. Bu kedi kendini kesin fare filan sanıyor. Yani mivaylama haricinde her şeyi yapıyor :)
 Aldım evine, verdim yemeğini, suyunu ama söylenmeyi de unutmadım.
Sanırım bu olay perşembe günü oldu , cuma günü sabahta hanımefendi doğum yaptı. 5 tane miniminnacık, pamuk kadar yumuşak şekercikleri doğurdu.İşte o şekerler;













6 yorum:

  1. kedilere bak, lanet kediler.

    YanıtlaSil
  2. Cok sekerlerrrr. Misafir bir kedi, hamile ve emanet birakilmisken doguruyor. Buyuk seyler yasamissiniz. Didem

    www.didemuzuncaova.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. anam bunların bakımıda zordur kızım sen basına bela almısın ama cok tatlılar ben genede kedılerı sevmem kopek olsa neyse sana kolaylıklar gelsın

    YanıtlaSil
  4. ya cooooooook sevimliler, gecen yil kardesimin kediside yavrulamisti aynen böyle perisan perisan yatiyorlardi sepetlerinin icinde, cok sevimli seyler valla, büyük sevab isliyorsun onlara bakarak : )

    YanıtlaSil
  5. Evet ilk zamanlar sevimliler, ama allahtan çok bakmadım da anneleri döndü tatilden. Ben kedileri küçükken seviyorum, daha tatlı oluyorlar :)

    YanıtlaSil
  6. these are so precious! are they all yours? i would love to have a kitten. :) great new blog... i love the design, and lovely style picks. i am now following you via google (adamalexmommy), and i would be honored if you decided to do the same. :) have a great day, and looking forward to your posts. :)
    kisses
    jasmine

    YanıtlaSil