18 Eylül 2011 Pazar

Dönüş...........

Keşke hep tatil devam etse diye düşünmeden edemiyorum ancak her güzel şeyin sonu gibi tatilinde bir sonu varki en zor kısmıda burası, dönüş.

İnsan güzel şeyleri hemen benimser, sanki evvelden de ona aitmiş gibi yadırgamaz ama onu bırakma anı gelirse işte o anda sudan çıkmış balık gibi kalıverir.

Her dönüşümde güle oynaya da olmasa da dönme taraftarı ben, bu seferki kadar ayakkalarımın geriye gittiğini hatırlamıyorum. Bunu sağlayanlar utansın :)))))

Tatilimiz çok güzeldi, süperdi. Karar verdim dönünce hep tatil modunda yaşayacağım :) Tatil için çalışanlardan değil, tatil için yaşanyanlardan olucağım, sürekli fiesta ohhhhhhhhh:) vur patlasın çal oynasın.

Neyse gidip gorduklerimi paylaşırım elbet ama daha önce demek istediğim şey'' Ali Gür Kuaför hakkında söylemek istediklerim var. Daha önce aranızda gideniniz varmı bilmem ancak tavsiye isterseniz lütfen gitmeyin. Bu kadar beceriksiz , saçma bir salon görmedim. Saclarımı bembeyaz yaptılar, denız, kum, güneş, sadır rengi oldu saçlarım, hee bir de resimini götürdüğüm halde sadece saçlarımın arkasını bir türlü bob tarzı kesemediler ve şimdi bazı yerlerınde kellik olabilecek kadar ustura izleri var. Verdiğim bütün para haram zıkkım olsun. Nefret ediyorum kendini bir pok zanneden insanlardan, bide diğer kuaförleri yerden yere vuruyor. Kulağınıza küpe olsun kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Daha sonra görüşmek üzere sevgiyle kalın.

1 yorum: