20 Aralık 2010 Pazartesi

Kimi koruyorsunuz..

Türkiye'den geldiğimden beri o kadar çok yazmak istedim ki ama şartlar el vermiyor.10 günden fazladır tlf hatlarımız kesik cep tlflarımız ve internet yok. Burada zati elin kolun bağlı bide bunlar olmayınca hiç çekilmiyor. Telefonlar kesik akşam 6 dan sonra geliyor. Sebep mi? Duyumlarına göre terör saldırısı olucakmış cep telefonlarının sinyallerini keserek teröristlerin iletişimini engelleyecekler. Yahuu normal hatlar çalışıyor. Hadi kesiyorsun dedik bir bildikleri vardır herhalde diye 3 gün tatildi burada aşure ayı nedeniyle o zman niye çalıştı bu zıkkım. Bu teröristlerde mi tatildeydi o günlerde. ''Ay saldırı yapamıcaz tatildeyiz ayoll'''...
Ayol saat beşe kadar yaptık yaptık eylemi benim mesaim doluyor yoksa yapamam mı diyor bunlar... Anlamadık ? velasıl hatlarımız yok. İnternet söyle böyle,

İstanbul'da vakit nasıl geçti anlamadım bile .Ama sınavım iyi geçti inşaallah bu son girişim olur. Olmasa bile zaten son hakkım kaldı bu seferki kesinlikle son olur :)))))))))

Ben şansızmıyım desem ya da kötü gözlümüyüm desem bilemedim şimdi . Beni tanıyan bilir :))) Dönmeme bir gün kala dedim kardeşimle annemim yeni aldığı otomatik arabasıyla gezek, hava atak. Aslında H&M gitmek istiyordum allahtan gitmemişim oralara..
Neyse biz kardeşimle yakın diye Bakırköye gittik ama ben giderken baş parmaklarımla süüryorum arabayı.Allahım ne kadar güzel diyip duruyorum. Gözüme dilime tükereyim. Garaja park ettik arabayı araba bozuldu :)))))))))))))
Ekranda yazıyor Direksiyon arızalı. Yahuu ben bir şey yapmadım ki '!!!
Nasıl oldu şimdi bu ??
Neyse dedik biraz dolaşalım , belki kendi kendine düzelir ama umduğum olmadı, düzelmedi.
Bir beyfendiyi gördüm yarım istedim dedi ki servis cağırmanız lazım , aha dedim fıştık..Neyse babamı aradım nedim boyle böyle, alışveriş merkezindeyiz açlıktan ölüyorum son günüm kalmış bu bana hak mı?
Sözün kısası servis geldi, çektiler arabayı :) binde bir olan bir şeymiş ama yine bana rastgeldi . Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

3 yorum:

  1. ayyy ne rezil bir gündü yarabbim :((
    fotoğraf günün geyiği oldu :)

    YanıtlaSil
  2. Sans diyip gecmek lazim, fazla takma.

    YanıtlaSil
  3. Hep öyle diyorum ama hepde beni buluyor :)))))))) aslında bir yönde eğlenceli hep bir anım oluyor hatırladığım :)

    YanıtlaSil