20 Mart 2011 Pazar

Son iki gün

Üzerinde ilginç bir tuhaflık var ki anlatamam.Ben 22'de Türkiye'ye gidiyorum ama eskiden olduğu gibi götüreceklerimi düşünmedim, sevincim tavan yapmadı, gitmekle gitmemek arasında ince çizgideyim. Tabiki gidiceğimde böyle olmam garip.

Bir kaç gündür düşünmeye çalışıyorum ne yaparım, nereye giderim diye. Ben her tatillerimde liste yaptım, şunu yiyeceğim, şuraya gideceğim, ama hiç birisini gerçekleştirememin verdiği o negatiflik belkide beni bu sefer yine aynısı olucağını düşünmeme sebep ve sevincime engel.

1- Hergün yogaya gideceğim. Academi Yoga 'nın bakirköy şubesiyle görüştüm bile :)
2- Buz patenine gideceğim buda hergün. Yedikule surlarının oraya kocaman buz pateni pisti açılmış. Bıktım rollerbladimle düz kaymaktan azıcık affffilliii şeyler yapmak istiyorum :)
3-Sirkeci , cuma  ve cumartesi pazarı, çukurcuma, galata, H&M, istinye park, sarıyer sahilinde koşu, bol bol yürüyüş,
4- Eren holding'in nasıl oluyorsa hiç kaçırmıyorum seri sonunu, yine denk geldi :)
5-İnci pastanesi
6-sultanahmet cami, yerebatan sarnıcı, fransız sokağı,
7- falcı :)
 aklıma ilk gelenler bunlar. Bu sefer hayallerimi gerçekleştirme imkanı bulabilirim inşallah ...


Sevgilerle

5 yorum:

  1. Merhaba. Sizi çok iyi anlıyorum. Bende her Türkiye ziyaretimden önce sınırsız planlar programlar yapıyorum ama çoğu gerçekleşmiyor maalesef. Aksilikler birbirini kovalıyor ve bende aynı negatiflikle kalıyorum ortada. Üstelik insanın zamanının sınırlı olması daha da canını sıkıyor. Umarım bu sefer tüm istekleriniz gerçek olur. Bunun için sadece azim ve motivasyon lazım. :)

    YanıtlaSil
  2. sadece benim zannediyordum hep isteyipte gezemeyen, benim gibi olanların olması gönlümü rahatllattı :)latife bir yana burada bu 3 aydır bıraz sıkıntı cektık bunun altına sığınıp yaparım gibi geliyor istediklerimi ama bakalım :))))

    YanıtlaSil
  3. selam duygucum seninde yolculuk var :) bende istanbula gidecegim ama sadece birkac gunlugunne mayis gibi.

    YanıtlaSil
  4. cezayir'de mi yaşıyorsun demiyorum,komik bir soru olacak:) kuzey afrika her zaman gezip görmek istediğim yerlerden,faz cezayir tunus mısır turu atmak istiyorum bu yaz ama siyasi karışıklıklar ve bütçem bir dengeye oturduğunda:)

    http://thebeehivee.blogspot.com bu da benim blogum,içeriği seveceğini umut ediyorum,beklerim:)

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar,
    Sende hosgeldin benim bloguma :) yenş yorumlar gördükçe çok mutlu oluyorum. Doğru bir şeçim olur buralar entresan, bende çok gezmek görmek istiyorum. Allahtan geçen yaz gidebilmiştim tunus'a. Bende özellikle sahra'ya ve mısıra gitmek istiyorum. tabii bunlar sadece birkaçı :) buralara yolun düşerse beklerim yanıma:)
    sevgilerle

    YanıtlaSil