28 Aralık 2011 Çarşamba

O.M.G

Buradaki yaşamı el verdikçe göstermeye çalışıyorum her daim. Dün arkadaşların işleri olduğundan bende onlarla birlikte merkeze gittik. Asıl amacım şu mangonun deri kollu ceketini almaktı. Çünkü Türkiye'deki gibi burada sürekli sezon değişmiyor. Şuan indirimde olan ürünler buraya daha yeni geldi.Neyse ben buldum ceketimi tabii şimdi sezon indiriminde satıyorlar 70 tl ye ben aldim 100 dolara :) gülü seven dikenine katlanır.

Bu postu hazırlamamın esas sebebi aşağıda göreceğiniz resimdir. Hemen alışveriş veriş merkezinin karşısında boylamasına restaurantlar bulunuyor, et tavuk hindi üzerine. Lezzetli mi lezzetli. Ben genellikle oralarda yemem ama arkadaşlar istedi. Bazen diyorum ki bu ülkede dışarı da hiç yemek yememek lazım. İyi vallahi koli basili filan olmuyoruz. Hani derler ya askerlikte ne kadar zor koşullarda olsan da hiç hasta olmazmışsın, burası da öyle Allah koruyor bizi sanırım :)




Yorumu sizde bırakıyorum....

9 yorum:

  1. bu ne coplukten cıkarmıslar gıbı bunları ıcmıyosunudur sanırım kızım heyret bı sey ya boylede ınsanlara verılırmı pıs ınsanlar

    YanıtlaSil
  2. Bu restauranttaki tuzluk :)))))))))))))))
    Ben resmi çekmeye başlayınca garsonlar anladı hemen aldılar bizim masadan başka masaya koydular bize silip dah temizini getirdiler :)))))))

    YanıtlaSil
  3. zahmet edip silmisler yani,sagolsunlar..

    YanıtlaSil
  4. inanmiyorummmm !! =O
    tabi sen resmini cekince aldilar elinden..
    bunu önceden düsünemiyolar mi !! hayretler icerisindeyim !

    YanıtlaSil
  5. biz alıştığımız için bize acayip gelmiyordu :) tabii her yer böyle değil:) keşke önceden düşünebilme yetenekleri olsa :)))))))))

    YanıtlaSil
  6. ya evet ya, annem gördüğünden beri bu postu kadıncağız bana sürekli ögüt veriyor dışarıda yemek yeme diye. Artık benim gözüm alıştı sanırım hiç yadırgamıyorum aslında :)

    YanıtlaSil