25 Şubat 2012 Cumartesi

İpekyol yeni sezon ''Esinlenmeleri''

İpekyol ve bünyedeki diğer markaları her zaman çok beğenmişimdir. Alışveriş yaparken ilk tercihlerimin arasındadır. Gözüme kestirdikleri mi Türkiye'ye gidince almak için yeni sezon kataloğuna bir göz atayım dedim.

Ancak beni bu yazıyı yazmaya iten esinlenmeninde bu kadarına yuh dedirtecek olan türü. Kataloğundaki şu iki çantayı görünce gerçekten şaşırdım. Ben bu esinlenmelere :)bir anlam veremiyorum. Tabii bunun adı bence esinlenme değil ''TAKLİT''.


Bu resimdeki trench coattaki çantaya dikkat, yanlış hatırlamıyorsam geçen sezonun burberry çantası, alttaki resimde bu sezonun çantası.


Buda  Reed Krakoff taklidi.'


Sizce bu esinlenmeler de fazlaya kaçılmamış mı?




6 yorum:

  1. ilk fotografta ki cooook güzel !!

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle "fazla" esinlenilmiş olduğunu düşünüyorum. amerikadan aldığım kaç tane ürünle birebir "esinlenmiş" bir firma ipekyol-twist inanamazsın! bir keresinde internetten amerikan bir firmadan aldığım elbisenin birebir aynısını twistten bana hediye olarak geldiğinde eşleştirince dehşete düştüm. etiket farklı dikişlere kadar üretim yeri dahil her şey aynıydı. yazık diyorum sadece. özgün oldukları her ürünlerini de severek alıyorum ayrıca.
    ziyaretin ve beğenine tesekkurler hemen takibe alıyorum ben de seni=)

    YanıtlaSil
  3. Bende şaşırdım hatta şimdi yeni sezonunda püsküllü bir tshorttu var , oda esinlenme kım kardashıan'dan. Asıl konu ucuz bir giyim markasıda değil, hani o parayı hak edecek tarzda üret !!!

    Romwe sitesini hemen ziyaret ettim gözüme kestirdim bir kaç sey :) ama worldwide shipping de türkiyeyi göremedim. Sen alışveriş yapmışmıydın bu siteden acaba?

    YanıtlaSil
  4. biraz fazla esinlenme var bence de :)

    Bloğunu yeni keşfettim ben de seni davet etmek isterim

    Görüşmek dileğiyle

    www.gecekiyafeti.com

    YanıtlaSil
  5. hem taklit ediyorlar, hem de bu kadar yüksek fiyatlara mı satıyorlar!

    YanıtlaSil
  6. hayır. taklit denemez sanırım...

    YanıtlaSil