2 Ağustos 2010 Pazartesi


Ve en sonunda kız kıza gelmeyi başardık:))) burası didouche mourad namı değer alger merkez -grande poste. Bu ülkede gördüğüm en güzel caddelerden biri ve en sevdiğim çünkü alışveriş imkanı var:) Fashion planet adı altın zara gibi bir çok markanın ihracat fazlaları geliyor.Her daim güzel ciciler bulunmasa da o gün şanslı günümdeydim.:)))

Mango mango... ama ne pahalı ne pahalı yuhhh dedirticek cinsten ben alışkın olduğum için mango outletteki fiyatlara artık diyecek kelime bulamamıyorum.Acaba mango outlet mi açsam ne ????

O kadar gezip tozmanın ardından Hamburger zamanı !!!! ahhh ahhh o güzelim burger king yada double köfte burger'in yerini tutmuyor.Ama neydek..


Burası her zaman gitmeye çalıştığımız Hydra (yani mango ve koton'un olduğu yer.). Tarte au fraise için sabırsızlanmış olsamda mevsim dolasıyla olmadığından yiyemedim :) bu tarte au citron un da böyle güzel gözüktüğüne aldanmayın tadı gerçekten kötü idi :(







1 yorum:

  1. Hemencik yorum yazmak istedim sana..iyiki de gittik gezdik pek güzeldi. bir dahakini heyecanla bekliyorum canım..ama hiç ikimizin fotosunu koymamışsın yani teessüflerimi bildiririm sana:) ayrıca seni beğeniyorum pek de artis gibisin valla son fotoğrafta bundan sonra seni fotoğraf mankenim ilan ediyorum burdan herkese duyurulur..öpüldün

    YanıtlaSil