25 Mayıs 2011 Çarşamba

Je vais a Paris :) :(

Aylar öncesinden internette araştırmalara başlamıştım. Kendimize gezi planı oluşturucaktık, bir sürü şey yapmayı planlıyordum ama daha bavul bile yapamadım. Hayatımda ilk defa gideceğim bir yere elimi kolumu sallaya sallaya gidiceğim. Hiç bir araştırma yapmadan. Belkide biraz böyle olmak gerekiyor, hayatın getirdiklerine bırakmak, planlar üzerinden değilde, o gün ne yapmak istiyorsan onu yapabilmek.

Sanırım bizim paris gezimizde böyle olucak. Eğer ben bu akşam oturup internet başında bir şeyler karıştırmazsam.

Ne götürsem diye halen karar verememişken , gittikçe kendimi şiş hissediyorum. Benim hafiflemem gerekmiyormuydu?

İki günden beri havalar süper maşşalllah. 1 hafta yağmur yağdıktan sonra insan seviniyor güneşi gördüğüne. Bende hazır havalar yağmurlu biraz çamurun tadına varmak istedim.











Ne kadar büyük ayakkalarım var yaaa. Halende büyümeye devam ediyorlar.

5 yorum:

  1. Endişelenme canım sen ne demişler hayat biz planlar yaparken başımızdan geçenlerdir..sen kendini bırak gitsin:)parisin keyfini çıkart..oradayken de yol göstericilerin olacaktır.keyifle bavulunu yap eşyalarını özenle seç ve gülümsee:)paristen de bana kart at:)ya da bence kartı yaz sen ve yanında getir:)gelmez falan..bol bol da foto çek..ayrıca çamur sefana şahit olmak da güzeldi..çılgın seni..hala ayak izlerin duruyor valla orada:)öpüyorum tatlım kocaman..

    YanıtlaSil
  2. Camur macerani sevdim ama eve nasil girdin onu merak ettim. Cok guzel biryere gidiyorsun. Paris maceralarini bekliyoruz...Didem

    www.didemuzuncaova.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. didem merhaba, hos geldin:) sen de benim gibi yurtdısındasın :( aynı paydadayız :)

    camurlu ayaklarımla gıremedım cunku zamp gıbı olduklarından temızlıgı cok zor mecburen ayaklarıma poset bagladım :)

    parıs gezısıyle ılgılı resımlerı yuklemeyı ıstıyorum ancak suan tasınma telası ıcındeyız :( ondan sonra yazmak ıstıyorum.

    YanıtlaSil
  4. ohhhh be nıyhaet yorum bırakabıldım.Blog bazen delırıyor.
    Sekerim tuğba ben bıraktım artık kendımı hayatın kollarına :) nereye, ne şekilde götürürse :) desemede ben plan yapmadan duramam sanırım.

    YanıtlaSil
  5. juahhaha : D cok tatlisin ya, ayaklara takmis kafayi, cok tanidik geldi bana ; )

    YanıtlaSil