4 Mayıs 2011 Çarşamba

Yves Roches ganimetleri

 Daha önce ilk defa galeria da görmüştüm bu markayı ama hiç ilgimi çekmemişti. Ama burada tek düzgün marka olduğundan alışveriş biraz mecbur kaldım. İlk başlarda beğenmesemde şimdi gerçekten ürünlerinde memnunum. Daha önce yüz temizleme jeli olarak vichy kullanıyordum ondan öncede clinique serisini kullanıyordum. Clinique hakkında yorumları okuduğumda çok şaşırıyorum. Ben hiç diğer kullananalar gibi memnun kalmadım. Vichy'i ona göre daha beğenmiştim. Krem olarak dior kullanıyordum onu kullanmaya kıyamadıgım ıcın bıraktım ve herşeyi Yves den kullanmaya başladım. Bakalım daha yeni oldu başlayalı. Sonuçlar nasıl olucak.

Yves roches'ın bir çok ürününü kullanıyorum aslında. Özellikle yeni aldığım pudra föndetenine bayıldım. Ayrıca sıvı föndetinine hem ben çok beğenerek kullanıyorum hemde kardeşim kullandı oda çok beğendi . Hem çok iyi kaptırken hafifsi dokusuyla yüzünüz nefes alıyor. Ama son aldığım pudra 100 % doğal olması, çok az miktarda kullanılıp ve güzel kapatması ve yüzünüzde hiç bir şey yokmuşçasına nefes aldırması en sevdiğim özelliği oldu.

Rujlar ve özellikle parfümlerini tavsiye ederim. Eğer çiçek kokularını seviyorsanız deneyin derim, kremleri, sabunları bir çok ürünü kullanıyorum ve gerçekten tavsiye ediyorum. Buradaki fiyatları gerçekten makul, ancak türkiyedeki fiyatlar konusunda herhangi bir bilgim yok.






Burada öyle istediğin rengi ve markayı bulamazsın. Zaten çokta renk yoktur diğer kozmetik satan yerlerde. Bizim yokuş market diye söylediğimiz markette satıldığını gördüğüm an hemen kaptım bunları. Renkleri gerçekten moda renkleri. Bunları bulabildiğim için şanslı günümdeydim.

6 yorum:

  1. yazını okuyunca hemen nette baktım sen kaça aldın bilmiyorum ama mavi şişe 19.99 yeşil şişede 19.99 TL ve bitkiselmiş bende beğendim eğer bende constantinde bulursam alırım yanlız bazen burada bu kadar ucuz olması acaba çakma olabilirmi diye düşünmeden edemiyorum sitesinden de diğer ürünlerine göz atacam :)

    YanıtlaSil
  2. betül bende kaça aldım sanırım ikiside 900-1000 dinar arası. Bizim burada mağazası var. Ayrıca ben senin cezayirde yaşadığını inanki bilmiyorduö. Hatta şimdi sayfana ulaşmak istedim ama ulaşamadım. Bana blogunun adresini yollarmısın ? aynı sey benımde aklıma geliyor bunlarda vardır bir kalıte dusukluğu fılan dıyorum ama oyle olmadıgını dusunmek ısıme gelıyor :) kullanmanı tavsıye ederım ben memnunum.

    YanıtlaSil
  3. bende bu hafta içi dışarı çıktığımda buldum mağzasını baktım hemen türkiye fiyatlarıyla aynı hemen hemen,ben genelde havaalanındaki free shoplardan alıyorum bu tarz ürünleri bide şimdi senin yazında okudum yurtdışı yasağını hiç haberim yoktu benim yeni çıktı herhalde bu da.duygucum benim bloğum yok açmadım ben çok çabuk sıkılıyorum böyle senin gibi yazamam anacak dolaşıyorum bakıyorum eşimin sayesinde tanıdım seni de tuğbanın blğunuda takip ediyorum onunlada mailleşmiştik,severek takipteyim seni :))eğer tanımak istersen facebookdan bulabilirsin beni...

    YanıtlaSil
  4. Merhaba...Ben yeniyim:)...Benim gibi yurtdisinda yasayan birini daha bulduguma sevindim. Cezayir'e sevgiler

    www.didemuzuncaova.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. merhaba,
    cezayir'de geçirilecek 4 gün var önümde. alışveriş tavsiyelerinizle bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar,
    Cok uzun bir gecikme yaşamısım kusura bakmayın. Geldiğiniz mi cezayir'e ?

    YanıtlaSil