3 Temmuz 2012 Salı

Elite model look Algerie 2012

Çoğu zaman postlarımdan bu ülkede fazla organizasyon olmadığından sosyal açıdan çok zayıf olduğundan bahseder dururum. Ancak Cezayir gelişiyor. Daha önce de denk gelmiştim güzellik yarışmalarına ve çok şaşırmıştım, bu kadar geriliğin içinde bunu nasıl unutmadan yapıyorlar diye..

Katılım her sene daha da artıyormuş internette yazan bilgilere göre.Gerçekten fizik olarak çok uygunlar, uzun ve dar yapılılar.Çok güzel Araplar kızlar da var.Bence gençlerin kendini kurtarabilmeleri (kurtarmak diyorum çünkü hepsi ilk fırsatta Fransa ya yada başka ülkelere kaçmak için fırsat kolluyorlar) için büyük bir fırsat.


Bütün resimler https://www.facebook.com/pages/Elite-Model-Look-Algeria sitesinden alınmıştır.















5 yorum:

  1. Valla canım ben de hayret ediyorum bunlar acaba nasıl başarıyorlar diye ama sonra düşünüyorum o kadar da kötü bakmamak lazım. Neticede güzel şeyler de yapılıyor bu memlekette her ne kadar biz çoğundan haberdar olamıyor olsak da. Yalnız kızları için aynı şeyi düşünmüyorum seninle ben daha öncekileri görmüştüm de pek beğenmedim ama genelle karşılaştırınca tabi seçilmiş oldukları belli oluyor.fotoğraflar, çekim ve sunum da oldukça kaliteli görünüyor. Bu kıta'da da iyi işler yapan insanlar var ama keşke daha göz önünde olabilseler..Öptüm kocaman.

    YanıtlaSil
  2. ayyy hayret yayınlanabildi yorumum nihayeet sevindim:):) valla yaz yaz yayınlayama insan sinir oluyor heehee:)

    YanıtlaSil
  3. oleyyy artık yorum yazabılıyorsun :)

    keske daha güzel organızasyonlar olsa bizde görebilsek ama ...

    deniyorlar, gelişmek istemese de yaşlılar, gençler bunun için çabalıyorlar.

    muck muck

    YanıtlaSil
  4. Her coğrafyada güzel birşeyler vardır kendince... Las Vegas kumarhanelerinden bihaberseniz kaldırım kenarında domino oynamak güzel olabilir, Manchester daki rahat (modern) yaşamdan bihaberseniz peçeli bir kadının bir anlık bakışını yakalamak sizin için güzel olabilir, dünya mutfağından bihaberseniz annesinin yaptığı un, yağ, şeker den ibaret çörek çocuk için güzel olabilir... Kendi güzelliklerinizi başka coğrafyalarda aramayın, arayıpta Bulamadıysanız o insanları kötülemeyin. Sizin bulabildiğiniz güzellik, "güzellik yarışması", tüm dünyaya empoze edilmiş ve kabul görmüş güzellik. Her yönden sömürülen cezayir şimdide güzellik ihracatına başlamış. Yapmazsa medeniyete sahip olmamakla suçlanacak. Çünkü 1. dünya ülkelerine pazar ve kaynak alanı olmak ve bu ülkeleri model alarak küreselleşmeye kapılarını açmak zorunda.

    YanıtlaSil
  5. Fashion is very attractive and newest style too ya to the public

    YanıtlaSil